Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Τμήμα Πολιτισμού

Οι εκθέσεις Photometria Awards 2017 love & Φωτοbook Dummy Awards 2017 στα Χανιά

Διάρκεια: 19-28 Ιανουαρίου 2018

Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00

Χώρος έκθεσης : Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων (Νεώριο Μόρο)

Ώρες Λειτουργίας: Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: Photometria International Photography Festival, Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων.

Το Photometria International Photography Festival, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων και ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων, παρουσιάζουν την φωτογραφική έκθεση με θέμα την "Love" η οποία αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria International Photography Festival 2017 καθώς και την έκθεση των Φωτοbook Dummy Awards 2017. Οι εκθέσεις εγκαινιάστηκαν στα Ιωάννινα τον Ιούνιο του 201

lefki 2018

 

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων όπως κάθε χρόνο μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις  του, στο Νεώριο Μόρο στο Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και εκπρόσωποι των τοπικών και των στρατιωτικών Αρχών του Νομού, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης , ο πρώην Υπουργός κ. Μανούσος Βολουδάκης, οι διοικητές των μονάδων των ενόπλων δυνάμεων 5ης ΤΑΞ Κρητων  Ταξ/χος κ. Κοκολάκης Γρηγόρης, Ν.Κ. Αρχ/ος (Π.Ν.) κ Ζησιμόπουλος Χαράλαμπος, ο διοικητής 115π ΠΜ Σμην/χος (Ι) Μπιρμπίλης Ιωάννης, ο Διοικητής του Κ.Λ.Χανίων Αντιπλοίαρχος (Λ.Σ.) Κουβάτσος Χρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γεώργιος Λυμπινάκης και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Αρχιπύραχος Δημοσθένη Μπουντουράκη.

 pitaiox1

Μετά την ευλογία της πίτας από αιδεσιμότατο πατέρα Δημήτριο Λιόλιο ακολούθησε το κόψιμο της πίτας από τον  πρόεδρος του ΙΟΧ, Τάσο Νικολάου, στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ανέπτυξε τους στόχους του Ομίλου, για το νέο έτος.

Το φλουρί της βασιλόπιτας συνοδευόταν με ένα συμβολικό δώρο το οποίο και έπεσε σε μικρό αθλητή του ΙΟΧ.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον Όμιλο τιμήθηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα η Αντιπεριφέρεια Χανίων , ο Δήμος Χανίων , ο Ναύσταθμος Κρήτης και το Λιμεναρχείο Χανίων. Επίσης τιμήθηκαν οι κυβερνήτες των σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης που συμμετείχαν στην αγωνιστική περίοδο 2017 και οι αθλητές τριγώνου του ΙΟΧ που συμμετείχαν στα Πανελλήνια, Περιφερειακά και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα του 2017.

 

 

Nikos Rakkas Imaginary Boy

IMAGINARY BOY / Nikos Rakkas @ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων

Ο Νίκος Ράκκας παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας IMAGINARY BOY στον ΙΟΧ, στο Νεώριο Μόρο, από τις 15 έως και τις 27 Ιουλίου 2016 με εγκαίνια την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 20:30.

Περισσότερα: Νίκος Ράκκας - Imaginary Boy, Έκθεση Φωτογραφίας

 

Ο Ιστιοπλοϊκός  Όμιλος Χανίων, έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου, στις 6 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία του, στο Νεώριο Μόρο, Ακτή Ενώσεως, Παλιό Ενετικό Λιμάνι και ώρα 11:30, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

kopi pitas 2018

 

Σελίδα 1 από 32