Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Π Λ Ε Υ Σ Ι Σ

Η Ράνια Καρά,  η Χάρις Παρασκευοπούλου και η Ζαφειρία Δετοράκη είναι τρεις γυναίκες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα .

Η Ζαφειρία, γέννημα θρέμμα Χανιώτισσα, παρέσυρε τις άλλες  δυο να τις μυήσει σε αυτή τη μαγική πόλη, τα Χανιά,  να ταξιδέψουν μαζί πίσω στο χρόνο και εκεί που κάποτε φιλοξενούνταν γαλέρες, να φιλοξενηθούν ανάσες ανθρώπινες, εικόνες και νότες.

Η ΠΛΕΥΣΙΣ γεννήθηκε ως φυσική συνέχεια μιας συνάντησης. Όπως συναντιέσαι με έναν φίλο, όπως γελάς και κλαις και εκμυστηρεύεσαι πάνω από ένα ποτήρι κρασί. Κι όπως όλο αυτό γίνεται εικόνα, γίνεται λέξεις και πάντα ντύνεται με την κατάλληλη μουσική.

Όπως φαίνεται το ένα χωρίς το άλλο να μη στέκει ολόκληρο, έτσι οι εικόνες της Ράνιας κάθισαν πλάι στις  λέξεις της Χαράς,  ζεστά τυλιγμένες από τις μουσικές επιλογές της Ζαφειρίας.

Η ΠΛΕΥΣΙΣ είναι ένα ταξίδι νέρινο, ένα σεφέρι με προορισμό τον άνθρωπο.

Σε αυτό το ταξίδι, σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 21.00, στο πάντα φιλόξενο «σπίτι» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, το Νεώριο Μόρο, κέντρο του σύγχρονου πολιτισμού της πόλης των Χανίων , στο παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Είσοδος ελεύθερη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ