Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού "Polyhoros Hania", διοργανώνει Βραδιά Απονομής Βραβείων στο πλαίσιο του διαδικτυακού Λογοτεχνικού -  Φωτογραφικού Διαγωνισμού για τον Ν. Καζαντζάκη, στις 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 19.30, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο).

Με αφορμή  το  «Έτος Καζαντζάκη», όπως ανακηρύχτηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για το 2017, ο Polyhoros Hania πραγματοποίησε τον διαδικτυακό Διαγωνισμό από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017, μέσα από τον ιστότοπο www.diagonismos-kazantzakis.com.
Μεγάλο μέρος των έργων που έχουν υποβληθεί θα λάβουν μέρος σε έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο) από 8 έως 15 Δεκεμβρίου 2017.
Την στελέχωση της κριτικής επιτροπής και τον Διαγωνισμό, γενικά,  στήριξαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτισμού και της τέχνης,  όπως η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη, οι Εκδόσεις Καζαντζάκη και το Μουσείο Καζαντζάκη.

Η βραδιά περιλαμβάνει την παρουσίαση του διαγωνισμού, την απονομή των βραβείων από τους Ν. Μπασιά, φωτογράφο και μέλος της κριτικής επιτροπής και Λευτέρη Χαρωνίτη, σκηνοθέτη, αντιπρόεδρο του Μουσείου Καζαντζάκη, καθώς και την προβολή της ταινίας "Ακροβάτης πάνω από το Χάος" (δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ της ζωής του Ν. Καζαντζάκη).

 

kazantzakis aponomi2