Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Εκθεση εικαστικής δημιουργίας πραγματοποιούν με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» και  ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.
Η έκθεση έργων από γυναίκες του συλλόγου, με τίτλο: «Γυναικών Ιριδίσματα 2018», εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του Νεωρίου Μώρο στο παλιό λιμάνι.
Για την έκθεση μίλησε στα «Χ.ν.» η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ζαχαρένια Σημανδηράκη επισημαίνοντας ότι « ο σύλλογος μας είναι ευτυχής γιατί γι’ άλλη μια φορά διοργανώνει την έκθεσή του, μια έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμή της γυναίκας καθόσον ο σύλλογος είναι αποκλειστικά γυναικείος με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Γυναίκας που είναι 8 του Μάρτη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 14η του μήνα και εκφράζουμε ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες μας προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο που μας φιλοξενεί στον χώρο του».
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με  αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας που διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» και  ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, 8.30 μ.μ., μουσική εκδήλωση (στον ίδιο χώρο).
Συμμετέχουν: Γιάννης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Στέλιος Γαζιώτης (σαξόφωνο),
Κώστας Κανέλλος (κλαρινέτο), Χάρης Ανδρεαδάκης (κιθάρα) και Ζαχαρένια Σημανδηράκη (τραγούδι).
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO

 

Ιριδισματα 2018 Πρόσκληση