Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

esyn-logo

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συνεργαζόμενους αθλητικούς φορείς που στηρίζουν την Ημερίδα για το ντόπινγκ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο παράρτημα Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.).

Η πρόσκληση από τους διοργανωτές αναφέρει:

Το παράρτημα Χανίων του Ε.ΣΥ.Ν. και ο Σ.Ε.Ο. σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν σε συνεργασία με αθλητικούς φορές των Χανίων την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και από ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28) με γενικό θέμα την αντιμετώπιση του ντόπινγκ και με βασικούς εισηγητές:

- Γ. Μαυρωτά, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.), πρώην αρχηγό εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Επίκουρο καθηγητή στο Ε.Μ.Π. με θέμα: "Η ουσία του αθλητισμού απέναντι στον αθλητισμό των ουσιών".

- Ν. Πέρρο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν., καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με θέμα "Η φαρμακοδιέγερση στον αθλητισμό ως κοινωνικό πρόβλημα: αίτιες, συμπεράσματα".

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη.

Συνεργαζόμενοι αθλητικοί φορείς: ΟΦΧ Παγχανιακός, Α.Ο. Χανιά, Α.Π.Σ. Ροδωπού, Α.Ε. Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, Α.Ο. Κύδων, Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, Ναυτικός Όμιλος Χανίων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.