Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Γεμίζει με σκάφη J/24 ο Κόλπος της Σούδας

ΕκτύπωσηE-mail Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 19:06

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία κάνει γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου θα διοργανώσει στον Κόλπο της Σούδας διασυλλογικό αγώνα σκαφών J/24.

Πρόκειται για μια διοργάνωση από τις πιο σημαντικές που περιλαμβάνεται στο καλαντάρι του ΙΟΧ για το 2018.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν έξι ιστιοδρομίες, τρεις το Σάββατο με ώρα έναρξης τις 13:00 και άλλες τόσες την Κυριακή, με ώρα εκκίνησης τις 11 το πρωί. Οσον αφορά την τελετή απονομής επάθλων, θα ακολουθήσει στις 17:00.

 
Η επωνυμία του αγώνα είναι “Ενωση Κρήτης 2018”. 
 
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων καλεί τους φίλους της ιστιοπλοΐας να βρεθούν το διήμερο στη Σούδα, παρακολουθώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. 
 
 
 IGP8438