Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Οι απονομές του κοινού πρωταθλήματος Ι.Ο.Χ.-Ν.Ο.Χ

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 12:56

Kormoranos

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, μαζί με το Περιφερειακό πρωτάθλημα, έγιναν οι απονομές του κοινού πρωταθλήματος Ι.Ο.Χ.-Ν.Ο.Χ. για το έτος 2012.

Το κοινό πρωτάθλημα αποτελεί μια πρωτοβουλία την οποία ξεκίνησαν από κοινού οι Όμιλοι εδώ και τρία χρόνια. Πρόκειται για μία κοινή προκήρυξη όπου ενώθηκαν τα δύο ανεξάρτητα στο παρελθόν πρωταθλήματα που εκτελούσε ο Ι.Ο.Χ. και ο Ν.Ο.Χ. σε ένα, με κοινό νικητή ο οποίος προκύπτει από τις καλύτερες θέσεις που πήραν τα σκάφη σε όλες τις ιστιοδρομίες του χρόνου. Έτσι, το 2012 πραγματοποιήθηκαν συνολικά δέκα αγώνες, όπου συμμετείχαν οκτώ σκάφη. Τα πλεύσιμα μίλια τα οποία διανύθηκαν ήταν πάνω από 200.

Μετά από σκληρό συναγωνισμό το σκάφος "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ" κατέλαβε την 1η θέση. Κυβερνήτης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Δημήτρης Δίκας, Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Αντώνης Συντζανάκης, Δημήτρης Γαγάρας, Ειρήνη Αθανασάκη, Άννα Μπικάκη, Γιάννης Λύκος και Στράτος Χουρδάκης.

Aithra

Στη 2η θέση κατετάγη το σκάφος "ΑΙΘΡΑ" του Ν.Ο. Χανίων με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση ενώ το πλήρωμά του αποτέλεσαν οι Κώστας Χατζηαγάπογλου, Παναγιώτης Κοτσαρίνης, Σωτήρης Παπαντωνίου, Άννα Μπικάκη, Παναγιώτης Ρέππας και Τάσος Μόρφης.

Panefi2

Στην 3η θέση ήταν το σκάφος "ΠΑΝΕΦΗ II" με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο του Ι.Ο. Χανίων και πλήρωμα τους Αρτέμη Μπέτσα, Βίβιαν Σαρρή, Δημήτρη Κοτάκη, Θεόδωρο Γενερίδη, Βασίλη Κοζωνάκη, Γιώργο Πετράκη, Λευτέρη Νικολακάκη, Άννα-Μαρία Γασπαράκη, Δημήτρη Στενό, Βαρδή Κατζουράκη, Άγγελο Τσολάκη, Γιάννη Παλλήκαρη, Κώστα Μπάλα, Χρυσοβαλάντη Γαρουφαλιά, Γιώργο Παπαδάκη και Λευτέρη Γαλαζούλα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο οποίος θα γίνει τον Ιανουάριο με διοργανωτή τον Ν.Ο. Χανίων.

Ο Ι.Ο. Χανίων που είχε την ευθύνη των απονομών αυτής της χρονιάς, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους κυβερνήτες και τα πληρώματα καλές θάλασσες και καλή συνέχεια το 2013.

Almyra

Παράλληλα έγινε η απονομή του β' σκέλους του τελευταίου αγώνα που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Χανίων το 2012 προς τιμή του Πολυτεχνείου Κρήτης, με νικητή το σκάφος "ΑΛΜΥΡΑ" του Ν.Ο.Χ. και κυβερνήτη τον Δημήτρη Ναναδάκη. Το πλήρωμά του αποτελούσαν η Ιωάννα Τζινάκη, ο Λευτέρης Γαλαζούλας, ο Γιώργος Αλιφιεράκης και ο Νίκος-Στράτος Βαρδάκης.