Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας "Ιδομενέας 1 & 2"

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 19:03

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου, οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας "Ιδομενέας 1" (Χανιά-Κολυμπάρι 12ν.μ.) και "Ιδομενέας 2" (Κολυμπάρι-Χανιά12ν.μ.). Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων και ήταν μέρος του πρωταθλήματος που διεξάγεται από κοινού με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.
Οι άνεμοι ήταν ασθενούς έντασης, 8 έως 10 κόμβους με διεύθυνση Α-ΒΑ το Σάββατο και Δ-ΒΔ την Κυριακή. Συνολικά, πήραν μέρος τρία σκάφη, με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα να δοκιμάζονται από την άπνοια και τις έντονες εναλλαγές του ανέμου. 
 
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 1 2018 1
 
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των δύο αγώνων είναι τα εξής: 
 
• Στην 1η θέση το σκάφος "ΜΥΡΙΑ" (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πλήρωμα τους Εμμανουήλ Πατελάκη, Ιωάννη Καλλιγέρη και Μαίρη Αργυροπούλου. 
• Στην 2η θέση το σκάφος "ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ" (ΙΟΧ), με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Γεώργιο Παπαδάκη, Θοδωρή Γιανερίδη, Εμυ Παπακωνσταντίνου και Νεκταρία Λαβούτα. 
• Στην 3η θέση το σκάφος "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ" (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Πλανάκη, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νικόλαο Περβανά, Γιώργο Αναστασόπουλο και Αθανάσιο Πελεκάνο. 
 
 
Μετά το τέλος του διήμερου αγώνα ακολούθησαν στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο οι απονομές στα πληρώματα και η απονομή του Κυπέλλου στον πρώτο νικητή. 
 
Ο ΙΟΧ ευχαριστεί με την ευκαιρία μάλιστα τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους. 
Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για το πρωτάθλημα είναι τον Μάιο με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο δε Ιστιοπλοϊκός Ομιλος θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τον Ιούνιο. 
 
IMG 2685 b