Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Η κούπα ξανά στο Πανέφη ΙΙ για 4η συνεχόμενη χρονιά

ΕκτύπωσηE-mail Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 11:58

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στα γραφεία του Ομίλου έγινε η βράβευση των νικητών για το τοπικό πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας 2019 στο σκάφος ΠΑΝΕΦΗ  ΙΙ με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο, κατακτώντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το επαμειβόμενο κύπελλο, που έχουν αθλοθετήσει από κοινού οι δύο Όμιλοι ΙΟΧ-ΝΟΧ.

Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, προσφωνώντας, συνεχάρη τους αγωνισθέντες και τους συντελεστές των διοργανώσεων. Επεσήμανε την ορθότητα της απόφασης τον δύο Ομίλων να διοργανώνουν από κοινού το τοπικό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε προ δεκαετίας, δίνοντας την ευκαιρία ευρείας συμμετοχής σε ιστιοπλόους.

Vravefseis istioploias 4

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

O υπεύθυνος για την ανοιχτή θάλασσα, επίτιμος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, αναφέρθηκε στην αξία του αθλήματος και στους τομείς δραστηριότητας του Ομίλου. Ειδικότερα, στον τομέα ιστιοπλοΐας τριγώνου προχώρησε σε μία περιληπτική ενημέρωση, καθότι θ' ακολουθήσει ξεχωριστή εκδήλωση προσεχώς, επισημαίνοντας την αξία της ιστιοπλοΐας με τα σκάφη όπτιμιστ που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 7-15 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, "εδώ χτυπά η καρδιά της ιστιοπλοΐας".

Στον τομέα, δε, της ανοικτής θάλασσας, σημείωσε την αξία του αθλήματος που είναι καθαρά ομαδική, απαιτώντας απόλυτο συντονισμό, ομαδικό πνεύμα και ναυτοσύνη.

 

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

• 1η θέση: "Πανέφη ΙΙ" - ΙΟΧ
Κυβερνήτης: Μπαρμπόπουλος Εμμανουήλ. Πλήρωμα: Μπαρμπόπουλος Π., Παπαδάκης Γ., Γιαννερίδης Θ., Κακάρογλου Ευαγ., Μπαρμπόπουλος Ηλ., Λαβούτα Νεκτ., Αγγελάκης Ν., Περβολιανάκης Μιχ., Τριχάκης Ι., Στεφανάκης Δ., Αγγελόπουλος Ι., Παπακωνσταντίνου Αιμ., Αλεβιζάκη Ερ.

• 2η θέση: "Αίθρα" - ΝΟΧ
Κυβερνήτης: Γκότσης Αλέξανδρος. Πλήρωμα: Κοτόπουλος Αρ., Ντάφη Ειρ., Πόταγας Οδ., Καραμπίνης Κων.

• 3η θέση: "Κορμοράνος" - ΝΟΧ
Κυβερνήτης: Μανιουδάκης Κωνσταντίνος. Πλήρωμα: Πλανάκης Κων., Λουκάκης Κων., Περβανάς Ν., Αναστασόπουλος Γ., Πελεκάνος Αθ., Τζομπανάκης Εμ.

• 4η θέση: "Μύρια" - ΙΟΧ
Κυβερνήτης: Μαρίνος Σταύρος. Πλήρωμα: Μητρόπουλος Β., Καλλιγέρης Ι.

• 5η θέση: "Γλαύκη" - ΙΟΧ
Κυβερνήτης: Μάμαλης Κωνσταντίνος. Πλήρωμα: Χαροντάκης Ματθ., Πολίτης Β., Λαμπρινάκης Λ.

• 6η θέση: "Ανεμος" - ΙΟΧ
Κυβερνήτης: Κνιθάκης Γρηγόριος. Πλήρωμα: Τζανάκης Ν., Θεοδωρίδου Μ., Πολύζου Μ., Κωστούλα Σ., Αθανασάκης Γ.

• 7η θέση: "Πανέφη Ι" - ΙΟΧ
Κυβερνήτης: Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης. Πλήρωμα: Μπαρμπόπουλος Απ.