Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Ο πρώτος αγώνας Α.Θ. μετά τη διακοπή του Αυγούστου

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 18:58

Panefi_1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ο οποίος περιλαμβάνεται στο κοινό, ετήσιο πρωτάθλημα Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Χ. και η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νησίδα Θοδωρού με πλήρη περιστροφή-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος που επικρατούσε ήταν βορειοδυτικός, εντάσεως 3-4 μποφόρ με εναλλαγές γύρω από τη νήσο των Θοδωρού οι οποίες προσέδωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τακτική του αγώνα.

Νικητής αναδείχτηκε το σκάφος "Κορμοράνος ΙΙ" του Ν.Ο. Χανίων, στο οποίο απονεμήθηκε το κύπελλο του αγώνα. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Αντώνης Συτζανάκης και Ειρήνη Αθανασάκη.

Την 2η θέση κατέλαβε το σκάφος "Πανέφη ΙΙ" του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Μανόλη Μπαρμόπουλο και πλήρωμα τους Γιώργο Παπαδάκη, Βίβιαν Σαρρή, Αργύρη Μπαχάκη, Θεόδωρο Γιαννερίδη, Παναγιώτη Πατζέκο, Λευτέρη Νικολακάκη και Κωνσταντίνο Κανελάκη.

Στην 3η θέση βρέθηκε το σκάφος "Αίθρα" του Ν.Ο.Χ., με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Παναγιώτη Ρέππα και Αλέξανδρο Μαντόγλου.

Ακόμα, την 4η θέση κατέλαβε το σκάφος "Μύρια" του Ι.Ο.Χ., με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και την 5η το σκάφος "Άνεμος", επίσης του Ι.Ο.Χ., με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη.

Άνευ συναγωνισμού ήταν το σκάφος "Ariba" με κυβερνήτη τον Νίκο Ζαχαριουδάκη.