Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μάμαλης και Νίλσεν

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 07 Μάιος 2013 17:04

IMG_5658

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist και Laser 4.7 που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη θα συμμετάσχουν από την Τετάρτη 8 έως και το Σάββατο 11 Μαΐου ο Οδυσσέας Μάμαλης και η Ναταλία Νίλσεν, εξαργυρώνοντας έτσι την επιτυχία τους στο πρόσφατο περιφερειακό πρωτάθλημα της Σύρου.

Ο Μάμαλης θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των Laser 4.7 έχοντας ως στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. Ως γνωστόν, ο 15χρονος ιστιοπλόος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και αυτό θα επιδιώξει να το καταδείξει και σε μία πολλή σπουδαία διοργάνωση όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι πρώτες θέσεις του οποίου προσφέρουν θέση στην Εθνική ομάδα.

Η Νίλσεν από την πλευρά της θα πάρει μέρος στην κατηγορία των Optimist, στοχεύοντας επίσης σε ό,τι καλύτερο.

Αγωνιστικά, θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες από τρεις ιστιοδρομίες καθημερινά. Σε ό,τι αφορά τα Optimist, τις πρώτες δύο μέρες (8 και 9/5) οι αγώνες θα έχουν τον χαρακτήρα των προκριματικών, με την πρόκριση για την άτυπη "τελική φάση" να την παίρνουν οι πρώτοι 85 ιστιοπλόοι.

Τους αθλητές του Ι.Ο. Χανίων συνοδεύει στην Κατερίνη ο προπονητής τους Βασίλης Πολίτης.

Να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης.