Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Σε περίοδο προετοιμασίας η αγωνιστική ομάδα Laser και Optimist

ΕκτύπωσηE-mail Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2012 15:20

IMG_8267

Ξεκίνησε η περίοδος της προετοιμασίας για την αγωνιστική ομάδα Laser και Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, την ευθύνη της οποίας έχει ο προπονητής Βασίλης Πολίτης.

Την ομάδα αποτελούν συνολικά επτά παιδιά, ηλικίας από 9 έως 16 ετών, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Στόχος είναι ο Ι.Ο.Χ. να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2013.

IMG_8262

Όπως σημειώνει ο προπονητής Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου: "Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σαιζόν. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πανελλήνια πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένα για το Πάσχα και τον Ιούνιο. Εκεί θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο. Ξεκινάμε σιγά-σιγά λοιπόν και σε πρώτη φάση θέλουμε τα παιδιά να δυναμώσουν. Επίσης, να μαθαίνουν σωστά τους κανόνες και τις στρατηγικές που θα χρησιμοποιήσουν".

Να σημειωθεί ότι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος συμμετέχει κάθε μήνα σχεδόν σε διασυλλογικούς αγώνες που γίνονται είτε στα Χανιά είτε γενικότερα στην Κρήτη και στην Αθήνα, αγώνες οι οποίοι βοηθάνε τα παιδιά να αποκτούν εμπειρίες.

Την ομάδα Laser αποτελούν οι αθλητές: Οδυσσέας Μάμαλης, Δανάη Γαγάρα και  Δήμητρα Χριστοφορίδη ενώ την Optimist, οι: Δημήτρης Αλευράκης, Νίκος Κοζωνάκης, Γιώργος Λαμπρινάκης και Ναταλία Νίλσεν.