Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Νέος προπονητής στον Ι.Ο. Χανίων ο Νίκος Ζαχαριουδάκης

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 27 Μάιος 2014 15:16

Zaxarioudakis1

Η λειτουργία Εκπαιδευτικών Σχολών που θα μπορούσαν ν’ αναδείξουν νέους αθλητές στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, η οργάνωση του Τμήματος σε όλα τα επίπεδα και η συνέχιση των προπονήσεων του γκρουπ των αθλητών που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, είναι οι στόχοι για την ομάδα Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων μετά την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο προπονητή, Νίκο Ζαχαριουδάκη.

Ήδη, η Σχολή που είναι σε εξέλιξη εδώ και μερικές εβδομάδες, ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή 1 Ιουνίου, για να πάρουν σειρά οι επόμενες, με στόχο να προκύψουν νέοι αθλητές για την ομάδα των Optimist, οι οποίοι θ’ αφομοιωθούν στον Όμιλο ως ξεχωριστό Τμήμα.

«Στόχος για τα παιδιά των Laser, που έχουν εξετάσεις με την Γ’ Λυκείου, είναι να μπορέσει να γίνει μία σωστή διαχείριση του χρόνου τους ώστε να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις. Για τα Optimist υπάρχει ένα Τμήμα με τέσσερα παιδάκια κάτω των 11 ετών τα οποία, μαζί με τον Κοζωνάκη που έχει καλές διακρίσεις πανελληνίως, να διακριθούν. Στόχος, είναι το χειμώνα να μπορέσουμε να έχουμε 20 παιδιά στη θάλασσα», δηλώνει ο Νίκος Ζαχαριουδάκης.

Όσον αφορά, τέλος, τη θέση του αναλαμβάνει ο ιστιοπλόος, Ν. Ζαχαριουδάκης, τόνισε : «Πάντοτε ήμουν κοντά στον Όμιλο είτε σαν αθλητής είτε σαν γονέας. Προέκυψε ένα κενό και θεωρώ ότι ο Όμιλος μ’ εμπιστεύεται, γνωρίζοντας ότι μπορώ ν’ ανταποκριθώ προπονητικά και διοικητικά στο Τμήμα κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσω».

Να σημειωθεί, τέλος, ότι άρχισαν οι εγγραφές για τις νέες Σχολές που θ’ αφορούν παιδιά ηλικίας 7-14 ετών και θα έχουν διάρκεια πέντε εβδομάδες.