Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Κατάληψη στο Βάθρο !!!

ΕκτύπωσηE-mail Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 09:28

2014124trigono racegazi320

Κατάληψη στο βάθρο !!!

Με επιτυχίες συνοδεύτηκε η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα "Κύπελλο Γαζιου".

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης (Ν.Ο.Γ.Κ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Δήμο Μαλεβιζίου, το Σαββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβριου στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Ο Ι.Ο.Χ. πήρε μέρος με 5 αθλητές στην κατηγορία των Laser 4.7.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές και τις δύο ημέρες, επιτρέποντας την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού ιστιοδρομιών. Συνολικά, συμμετείχαν περίπου 50 αθλητές απ' όλους τους Ομίλους της Κρήτης λαμβάνοντας μέρος σε τέσσερις κατηγορίες σκαφών (Optimist, Laser 4.7, LaserRadial και Funboat).

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών και την απονομή των επάθλων, όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και χαλάρωσαν σε ένα γιορτινό μπάρμπεκιου που προσέφεραν οι διοργανωτές,ενώ οι πρώτοι από κάθε κατηγορία πήραν δωρο ένα πανί απο την Ιστιοπλοικη Ομοσπονδια.

Τα αποτελέσματα για τα παιδιά του ομίλου διαμορφώθηκαν ως εξής:

Αλευράκης Δημητρης 1ος

Μάμαλης Οδυσσέας 2ος

Μανιουδάκης Λευτέρης 4ος

Νίλσεν Ναταλία 7η και 1η στα κορίτσια

Επίσης καλό ξεκίνημα την πρώτη μέρα των αγώνων είχε και η Δήμητρα Χριστοφορίδου αλλα λόγω τραυματισμού (ευτυχώς οχι κατι σοβαρό) δεν κατάφερε να αγωνιστεί την δευτερη ημέρα των αγώνων.

Επόμενος στόχος της ομάδας ειναι η οσο το δυνατον καλύτερη προετοιμασία για το Περιφερειακο πρωτάθλημα και η εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συνοδός της αποστολής και μέλος της ομάδας πλέον ηταν ο Κος Holger Nielsen που οτι και να πουμε για την προσφορα του στην ομαδα ειναι λιγο....