Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Πρώτευσαν οι αθλητές του ΙΟΧ στα Optimist στο "Κύπελλο Κρήτης 2018

ΕκτύπωσηE-mail Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 13:17

Με μεγάλη επιτυχία και με πρωτιές των αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκε ο μεγαλύτερος διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας στην Κρήτη για τις Κλάσεις Optimist και Laser 4.7, που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου ο Ναυταθλητικός Ομιλος Γαζίου Κρήτης.
 
omadik web
Οι αγώνες, που είχαν την ονομασία "Κύπελλο Κρήτης 2018", διεξήχθησαν στο λιμανάκι της Παντάνασσας και αποδείχτηκαν ότι είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπήρξε αθρόα συμμετοχή αθλητών ενώ ο συναγωνισμός ήταν έντονος.
Τα παιδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν στα Optimist, με τον Ανδρέα Κακούρη να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία των αγοριών, καθώς και στα 11χρονα, ενώ ήταν επίσης 2ος στη γενική. Ακολούθησε ο Παράσχος Μπιλάς, κατακτώντας τη 2η θέση στα αγόρια και την 3η στη γενική, ενώ σε επίπεδο κοριτσιών η Μαριάννα Μανιουδάκη αναδείχτηκε στην 3η θέση στα 11χρονα.
Ο ΙΟΧ αγωνίστηκε με τέσσερις ακόμη αθλητές, οι οποίοι έδωσαν επίσης τον καλύτερο τους εαυτό. Πρόκειται για τους Παντελή Ζαμπακόλα, Αγγελο Νικολάου, Κατερίνα Στεφανάκη και Matthias Abela. 
Στους αγώνες παρέστησαν οι Ολυμπιονίκες ιστιοπλοΐας, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι ενέπνευσαν όλα τα νέα παιδιά και υπέγραψαν αναμνηστικά.
 geniki web
Τέλος, πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με τίτλο, “Ταξιδεύοντας προς το Ολυμπιακό όνειρο” και ακολούθησε και συζήτηση με όλους τους αθλητές στο ξενοδοχείο IBIS" στο κέντρο του Ηρακλείου και όπου μεταξύ άλλων δόθηκε η ευκαιρία στους φίλους της ιστιοπλοΐας να συζητήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τους Ολυμπιονίκες.
agoria genikh web2
 
11xrona agoria web2
 
11xrona koritsia web