Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Καλές επιδόσεις τα Οπτιμάκια και 4η θέση στο Πανελλήνιο η Σινάνη

ΕκτύπωσηE-mail Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2022 13:05

Καλές επιδόσεις τα Οπτιμάκια και 4η θέση στο Πανελλήνιο η Σινάνη

Πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Όπτιμιστ U16 το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 στο Φαληρικό όρμο.

Τα 99 αγόρια και τα 60 κορίτσια από 41 ομίλους της χώρας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έγινε ένας σπουδαίος αγώνας με συναρπαστικές ιστιοδρομίες και συνεχείς αλλαγές στις πρώτες θέσεις.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας βοήθησαν τους νεαρούς ιστιοπλόους να προετοιμαστούν καλύτερα και να ανταποκριθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στις δύο πρώτες μέρες , οι άνεμοι έπνεαν από Β – ΒΑ διευθύνσεις με εντάσεις από 25-29 κόμβους (5-6 μποφόρ), το Σάββατο μειώθηκε η ένταση στους 15-17 κόμβους και την Κυριακή ακόμα χαμηλότερα 8-10.

Στα κορίτσια μετά από 10 κούρσες οι δύο αθλήτριες του Ομίλου μας Κωνσταντίνα Σινάνη και Έλενα Μπούρα τερμάτισαν στην 4η θέση με 79 βαθμούς, και στην 40η θέση με 321 βαθμούς, αντίστοιχα.

picsinani

Στα αγόρια έγιναν 11 ιστιοδρομίες και οι αθλητές του Ομίλου μας Άγγελος Νικολάου και Γιώργος Φυλλαδιτάκης ,τερμάτισαν στην 22η θέση με 158 βαθμούς και στην 68η θέση ο με 210 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ο Ι.Ο. Χανίων συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αγωνιστικότητα και το πείσμα που έδειξαν ανταποκρινόμενοι στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα. Συγχαίρει τον προπονητή του Βασίλη Σωτηρίου, για την προετοιμασία και την άψογη καθοδήγηση των αθλητών μας.

Τέλος ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES, για την αμέριστη συμπαράσταση τους εδώ και 19 χρόνια, στις μετακινήσεις μας.

 

pic2