Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Πρωτιά στο Medal Race 2022 στο U13 για τον ΙΟΧΑΝΙΩΝ -Στον αγώνα Κύπελλο OΧΙ 2022 η Φυλλαδιτάκη Μελίνα στα ILCA 4

ΕκτύπωσηE-mail Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022 12:22

Πρωτιά στο Medal Race 2022 στο U13 για τον ΙΟΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο αγώνας Medal Race 2022 από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την συμμετοχή 90 αθλητών. Χωρισμένα σε 2 κατηγορίες U16 και u13 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε με 7 αθλητές/τριες και συγκεκριμένα με τους Νικολάου Άγγελο, Σινάνη Κωνσταντίνα, Φυλλαδιτάκη Γιώργο, Σηφάκη Μανόλη , Παίσιος Ίντα Ματθαία, Διακάκη Γαβριήλ και Κομισοπούλου Χριστίνα και προπονητή τον Σωτηρίου Βασίλη. Δυστυχώς λόγο άπνοιας πραγματοποιήθηκαν μόνο 2 κούρσες και στο U13 ο Άγγελος Νικολάου ήρθε πρώτος, 22η η Ίντα – Ματθαία Παίσιο , 50ος Διακάκης Γαβριήλ, 51ος Σηφάκης Μανώλης και 55η Κομισοπούλου Χριστίνα στις 87 συμμετοχές.

Στην κατηγορία u16 είχαμε δεύτερη θέση στα κορίτσια για την Κωνσταντίνα Σινάνη και 9η θέση στη Γενική κατάταξη και 4η θέση στα αγόρια για τον Φυλλαδιτάκη Γιώργο με 5η θέση στη Γενική κατάταξη με την συμμετοχή 40 αθλητών.

Τέλος πραγματοποιήθηκε μια κούρσα με την συμμετοχή των 10 καλύτερων αθλητών και από τις 2 κατηγορίες με την συμμετοχή του Άγγελου Νικολάου να έρχεται 3ος και Γιώργο Φυλλαδιτάκη να τερματίζει 10ος.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, την πρόεδρο και το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Έφορο Ιστιοπλοΐας κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, τους προπονητές Καβαρλιγκο Γιάννη και Ορφανιδου Δέσποινα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο ΕΑ Βαγγέλη Παύλου για την υπερπροσπάθεια να βγάλει τον αγώνα.

 

nikolaou

 sinani

Στον αγώνα Κύπελλο OΧΙ 2022 η Φυλλαδιτάκη Μελίνα στα ILCA 4

Με δύο ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας Κύπελλο ΟΧΙ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με την συμμετοχή της αθλήτριάς μας Φυλλαδιτάκη Μελίνα να τερματίζει στην 21η θέση στη γενική κατάταξη στους συνολικά 53 αθλητές/τριες.

 

Τέλος ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES, για την αμέριστη συμπαράσταση τους εδώ και 19 χρόνια, στις μετακινήσεις μας.