Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Τα Χανιά υποδέχονται 180 ιστιοπλόους από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

ΕκτύπωσηE-mail Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2023 17:15

Τα Χανιά υποδέχονται 180 ιστιοπλόους από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2023 για τις κατηγορίες OPTIMIST και ILCA 4 .

Το μεγάλο αυτό ιστιοπλοϊκό γεγονός, θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας από 18 έως 25 Φεβρουαρίου 2023.

Θα συμμετάσχουν αθλητές –ιστιοπλόοι ηλικίας από 7 έως 16 ετών από 15 ομίλους των νησιών Αιγαίου και της Κρήτης.

Ανάμεσά τους θα παρευρεθούν διακεκριμένοι ιστιοπλόοι σε παγκόσμιο επίπεδο .

Προπονητικό camp θα προηγηθεί των αγώνων από 18 έως 21 Φεβρουαρίου στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι Ν.Ο.Καλαμακίου και Βουλιαγμένης .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν εντός του κόλπου της Σούδας και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρεθούν από κοντά να το παρακολουθήσουν . Για όσους δε μπορούν να βρεθούν στη Σούδα , θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο youtube : Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων 2023.

Το ιστιοπλοϊκό αυτό γεγονός έρχεται για δεύτερη φορά στην Κρήτη και αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και την τοπική κοινωνία .

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , ο Δήμος Χανίων , η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Υποστηρικτές είναι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και Ναυστάθμου Κρήτης , το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης , το Λιμενικό Ταμείο Χανίων , το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων .

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι :

ΑΝΕΚ LINES – BLUE STAR FERRIES

ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

SMART ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΠΛΑΙΣΙΟ- SYNKA

CUP ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

VMG – ODS

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΩΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ – ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΚΑΦΕ ΟΕ

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, ευχαριστεί όλους τους συνδιοργανωτές και ιδιαίτερα τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,με προεξάρχουσα την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Χανίων, για το αίσθημα της συνοχής της τοπικής κοινωνίας που δίδεται προς τα έξω. Επίσης όλους τους υποστηρικτές αλλά και τους τοπικούς επιχειρηματίες που χωρίς τη συμβολή τους, δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση τέτοιου μεγέθους γεγονότων.

Φίλοι ιστιοπλόοι σας ευχαριστούμε για το προνόμιο να μοιραστούμε μαζί την ένταση και τις συγκινήσεις που μόνο το άθλημα της ιστιοπλοΐας προσφέρει και να σας φιλοξενήσουμε στον τόπο μας με τη δύναμη της κρητικής ψυχής.

Καλώς να ορίσετε.

 

IOXsmall