Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Αποτελέσματα "OPEN Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας Χανιά 2023"

ΕκτύπωσηE-mail Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2023 12:32

IMG 20231119 171159s
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, μετά από 6 ιστιοδρομίες Optimist και 5 ιστιοδρομίες ILCA 4 και ILCA 6 o τριήμερος Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας Χανιά 2023. Ο αγώνας έγινε στον κόλπο της Σούδας, ενώ το χερσαίο κομμάτι φιλοξενήθηκε στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας που διέθεσε για τον αγώνα ο Δήμος Χανίων.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και είχε συμμετοχή περίπου 70 αθλητών ηλικίας από 8 έως 22 χρόνων, καπετάνιοι σκαφών τύπου Optimist, ICLA 4 και ILCA 6 από τον ΙΟΧ και 5 φιλοξενούμενους ομίλους: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου Αίολος, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, και Ναυτικός Όμιλος Τυμπακίου.
Τιμώμενος οργανισμός του αγώνα ήταν το Χαμόγελο του Παιδιού που μας διέθεσε και το ασθενοφόρο του για τις ανάγκες του αγώνα.
Ο ΙΟΧ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές, τους προπονητές τους και τους ομίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τους χορηγούς μας ΑΝΕΚ και ΣΥΝΚΑ για την χορηγία και την υποστήριξή τους.
Παρακάτω θα βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα και μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα στον σύνδεσμο.

OPTIMIST

ILCA4

ILCA6

Photos