Έκθεση του Γιάννη Ρεμούνδου- “Το Κοράκι” του Έντγκαρ Άλλαν Πόε

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην επερχόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Νεώριο Μόρο. Η έκθεση περιλαμβάνει ένα βίντεο οκτώ λεπτών και 23 ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, εμπνευσμένες από το ποίημα “Το Κοράκι” του Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Πρόκειται για μια προσπάθεια εξερεύνησης των μυστικών μονοπατιών του ποιήματος που οδηγούν στην αθέατη πλευρά της ζωής, παρουσιάζοντας μια καλλιτεχνική παράκαμψη της επικαιρότητας και μια απόπειρα αποκατάστασης των διαύλων επικοινωνίας με το επέκεινα.
Βιογραφικό Καλλιτέχνη:
Ο Γιάννης Ρεμούνδος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1950. Αποφοίτησε από την Πάντειο και έχει εργαστεί σε διάφορες βιοποριστικές δουλειές, όμως η βασική του ενασχόληση ήταν και παραμένει το γράψιμο. Έχει εκδώσει βιβλία μέσω των εκδόσεων ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Παράλληλα, ασχολείται με τη φωτογραφία, η οποία συμπληρώνει τη συγγραφική του δραστηριότητα.
Πρόγραμμα έκθεσης:
  • Διάρκεια: 17 – 23 Ιουνίου
  • Εγκαίνια: Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21.00
Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την έκθεση και να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων