Νικηφόρα η εμφάνιση του ΙΟΧ στον Αγώνα «Αριάδνη»

Με την πρώτη θέση στη γενική για τα αγόρια U16, καθώς και τη δεύτερη στα κορίτσια και τρίτη στη γενική, επέστρεψε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων από τον αγώνα ¨ΑΡΙΑΔΝΗ¨ που διεξήχθη στο Ηράκλειο 11 και 12/11/2023. Από τις 8 προγραμματισμένες ιστιοδρομίες, έγιναν οι 5 με τον αθλητή του ΙΟΧΑΝΙΩΝ Μανώλη Σηφάκη να κάνει το απόλυτο με 5 πρώτες θέσεις και την Χριστίνα Κομισοπούλου να ακολουθεί στην τρίτη θέση στη γενική κατάταξη και τη δεύτερη θέση στα κορίτσια. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής πήγαν πάρα πολύ καλά, δεδομένου ότι για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημο αγώνα.

Η αποστολή με προπονητή τον Δημήτρη Αλευράκη αποτελείτο από τους:

Σηφάκη Μανώλη

Κομισοπούλου Χριστίνα

Ρηγάκη Ηλία

Καμπουράκη Μελιτίνη

Μπαλατσούκα Εριέττα

Περογιάννη Ερωφίλη

Fairgrieve James

Συνοδός της αποστολής ο ταμίας του ΙΟΧ κος Χρήστος Ρηγάκης.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου για την άψογη διοργάνωση, καθώς και τις επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων για την άψογη διεξαγωγή του.

Συγχαίρει όλα τα παιδιά για την εμφάνισή τους και ανανεώνει το ιστιοπλοϊκό ραντεβού με τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Χανιά 2023 που θα φιλοξενήσει ο ΙΟΧ στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας από 17 έως 19/11/2023. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με την Ε.Ι.Ο., την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και την υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου του Λιμεναρχείου Χανίων καθώς και του Ναυστάθμου Κρήτης. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος  στο ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

 

* Στηρίζουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης! Στον χώρο της διοργάνωσης θα υπάρχει κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων για τα παιδιά με προβλήματα υγείας

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.