Πρώτο το Σκάφος “Στέλλα” στο Παγκρητιο 2023

Τον πρώτο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας είχαμε το Σαββατοκύριακο 08-09 Απριλίου 2023 που οργανώθηκε από τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων .

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία «Παγκρήτιο 1» με την διαδρομή Χανιά- Κολυμπάρι με συνολική απόσταση 12 ν.μ.  και την Κυριακή ο αγώνας «Παγκρήτιο 2» με διαδρομή Κολυμπάρι – Χανιά με συνολική απόσταση 12ν.μ..

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2023 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ), με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και  ΕΙΟ.

Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

* το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους : RoisinOKeefee, Κατσίκα Ευθυμία και ο Ακαμιωτάκης Στέλιος

* το Πανέφη 2 (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μπαρμπόπουλο Εμμανουήλ και πλήρωμα τους : Μπαρμπόπουλο Παναγιώτη,Παπαδάκης Γιώργος, Λαβούτα Νεκταρία, Μαγειρόπουλο Κώστας, Τριχάκης Δημοσθένης και Μυλωνάκη Βασιλική

* το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρο και πλήρωμα τους : Μπατσαρισάκης Εμμανουήλ, Πετράκης Γιώργος και SidorkinaOlema.

*και το Άνεμος (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κνιθάκη Γρηγόρη και πλήρωμα: Κνιθάκη Νικόλαο

Στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα η τελική κατάταξη των σκαφών ήταν ίδια :

1η Θέση – Στέλλα

2η Θέση – Πανέφη 2

3η Θέση – Μύρια

4η Θέση – Άνεμος

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί, συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και θα γίνει η απονομή των επάθλων σε ειδική βραδιά στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο που θα ανακοινωθεί.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.