Το σκάφος Νικόλας στο Παγκόσμο Πρωταθλημα J24

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αγωνιστική μας ομάδα J24 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J24 που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, με κυβερνήτη τον Μάνο Σουρλίγκα και πλήρωμα τους Γιάννη Γιακουμιδάκη, Γιώργο Κουκουτσάκη, Σπυριδούλα Τσιλιγιάννη και Ευαγγελία-Ιωάννα Πετράκη.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται ο σημαντικότερος της χρονιάς για την κλάση, με συμμετοχές από όλον τον κόσμο, όπως Αυστραλία, Αργεντινή, Ιαπωνία, Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνολικά 35 ομάδες από 10 χώρες διαμορφώνουν το κάδρο της διοργάνωσης, με τους αγώνες να διεξάγονται στον Θερμαϊκό Κόλπο, ένα μέρος αποδεδειγμένα ιδανικό για ιστιοπλοΐα.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου με  το ελληνικό στοιχείο έντονο, καθώς η χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία στην κλάση, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2023.

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ και όλη η οικογένεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων εύχονται καλή επιτυχία κ ευχαριστούν θερμά την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑ ΑΝΕΚ LINES -BLUE STAR FERRIES για την πολύτιμη βοήθεια στις μετακινήσεις των σκαφών και των πληρωμάτων του Ομίλου μας.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.