Ι.Ο.Χ. - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Chania Sailing Club

Chania Sailing Club

Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά προγράμματα Ιστιοπλοΐας του ΙΟΧανίων

ΕκτύπωσηE-mail Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 13:41

Ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Χανίων ξεκίνησε και αυτή την χρονιά  τα καλοκαιρινά προγράμματα Ιστιοπλοίας διάρκειας 2 βδομάδων με τους μικρούς μελλοντικούς ιστιοπλόους να μαθαίνουν να ταξιδεύουν με φουρτούνα ή μπουνάτσα, να οδηγούν στην ανοικτή θάλασσα, ανάμεσα από ξέρες και υφάλους, να είναι καπετάνιοι, να παίρνουν αποφάσεις και να τις εφαρμόζουν. Μέσα από την ιστιοπλοΐα, από διαδραστικά πολιτιστικά ταξίδια, θεματικά θαλασσινά παιχνίδια και αθλήματα, θα μάθουν να ταξιδεύουν ενώ θα αποκτήσουν φιλίες που θα τους μείνουν αξέχαστες! Πέρα από την ιστιοπλοΐα, θα αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις πρώτων βοηθειών, ναυαγοσωστικής, ναυτιλίας, διατροφής και πολλά άλλα! 

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά  στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

  summer camp 2

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

3 Περιόδους των 2 Εβδομάδων

-1 Περίοδος 05/07-16/07,

-2 Περίοδος 19/07-30/07,

-3 Περίοδος 02/08-13/08

ώρες 08:30-15:30

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Covid-19 που ισχύουν, την προσεκτική απολύμανση του εξοπλισμού και το σεβασμό τόσο στην ατομική όσο και την υγεία του κοινωνικού συνόλου , ο ΙΟΧανίων υπόσχεται να περάσουν στις εγκαταστάσεις του οι μικροί αθλητές  ένα αξέχαστο όσο και ασφαλές καλοκαίρι.

Ο στόχος των προπονητικών θερινών τμημάτων είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μυηθούν στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, να μάθουν τις βασικές αρχές της ναυτοσύνης, ν' αγαπήσουν το υγρό στοιχείο και να συνεχίσουν ως αθλητές στα χειμερινά τμήματα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές

Στη γραμματεία του ΙΟΧανίων

Δευτεύρα έως Παρασκευή 08:00-16:00 

Τηλ:28210-40265

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

summer camp 1